” Tisztelettel köszöntök mindenkit a mezőzombori Őszidő Nyugdíjas Klub  tagjainak nevében ! Fogadják szeretettel beszámolómat az elmúlt félév munkájáról, tevékenységünkről!

Nagy volt a sürgés -forgás a mi kis falunkban május elsején. Fergeteges programok kicsiknek-nagyoknak egyaránt, mindenki megtalálta a neki tetszőt. Mi is részt vettünk a majálison, mint minden éven, most is.

A Nyugdíjas Klub közös összefogással töltöttkáposztát főzött ,ami igen jól sikerült.

Nagy örömünkre meg is kaptuk érte a különdíjat. Köszönjük!

a Klubtagokkal elhatároztuk, hogy Elő Csülköt tartunk: csülökpörköltet főztünk petrezselymes krumplival és káposztasalátával.

Nagyon jól éreztük magunkat, énekeltünk, viccelődtünk.

Júliusban kicsit döcögve indultunk, de részt vettünk a Csülökfesztiválon, ami igen jól sikerült. Az a sok vendég, aki eljött, mindenki dicsérte a szervezőket,  a színvonalas műsort. Köszönet érte. A klub tagjai a Borostyán klub tagjaival együtt mulatta az időt. Közben főtt az ebéd, csülökpörkölt-zöld ágyon-lángos hátán. Igen jól sikerült, a zsűri tetszését is elnyerte, a gyümölcstálunk is nagy sikert aratott. Második helyezést értünk el. Köszönet mindenkinek, aki munkájával hozzájárult sikerünkhöz!

Aztán eljött a szokásos nyári kirándulásunk ideje, Hajdúnánás volt az úticélunk. Pihenés az idősebbeknek, úszás és csúszdázás az unokáknak.

A  nyarat  szalonnasütéssel búcsúztattuk, ahol ismét kitűnően éreztük magunkat .

 

Fercsák Sándorné (Őszidő Nyugdíjas Klub vezető)

 

Kiegészítés:

A nyarat egy nagyon jól sikerült szalonnasütéssel búcsúztattuk, amit Terike, Klubunk vezetője a saját udvarára szervezett nekünk. Örömmel fogadtuk el a meghívást, és egy szombat délután meg is érkezett  kis csapatunk ( 21 fő).Örültünk egymásnak, sütés közben jókat nevettünk, énekeltünk, nagyon jól szórakoztunk.

A háziasszony jó hideg üdítővel és finom dinnyével kínálgatott állandóan bennünket.

Hálásan megköszönjük Terikének a jóságát, segítőkészségét és azt kívánjuk, hogy sokáig legyen a Klubunk vezetője!

Köszönettel: Fenyvesi Józsefné Manyika

Vélemény, hozzászólás?