,, Kedves  óvodám, sok víg nap után.

Itt a búcsúnap, indul a csapat.” -. . . Ki tudja hányadszorra (?) -, újra felhangzott  ez a szép óvodai ballagó dal a  Mezőzombori Bóbita Óvoda udvarán.

2015.06.20-án 21 óvodás,,lépett ki” az óvoda  kapuján.

Nagyon fontos lépés ez a gyermekek életében. Életük fontos állomásához érkeztek. Lezárult egy gondtalan időszak, ahol a legfontosabb tevékenység a játék volt.  Ősztől komoly iskolásként láthatjuk újra őket.

Gyermekeink nagy izgalommal készültek erre a napra, hiszen ekkor minden róluk szól. Szépen felöltözve, meghatottan énekeltek, verseltek, táncoltak a meghívott vendégeknek és a családtagjaiknak egyaránt. Nemcsak gyermekeknek, de az óvónőknek, dajkanéniknek is megható pillanat elbúcsúzni azoktól a gyermekektől, akik még nem is olyan rég sírva, zokogva érkeztek hozzánk, s szinte könyörögtek, had mehessenek innen minél előbb haza.

Most már büszkén viselve a ballagó tarisznyát, ügyesen szerepeltek a sok ember előtt.

Jó érzés volt, hogy Radó Béla polgármester, Lugori -Stark Gabriella igazgató helyettes  asszony, Polyák Péter paróchus úr és Méhiné Benedek Erika leendő elsőosztályos tanító néni is elfogadta a meghívásunkat és jelenlétükkel megtiszteltek bennünket ünnepségünkön.

Valamennyi ballagó gyermeknek sikeres iskolakezdést és sok-sok ötöst kívánunk a bizonyítványba.

Maczó Józsefné

óvodapedagógus

Vélemény, hozzászólás?